De vakmensen van het Repair Café weten bijna altijd raad om de mankementen op te lossen. Graag van te voren even melden bij het Infopunt wat u inbrengt; dit kan van maandag tot en met vrijdag van 10.00 tot 16.00 en op zaterdag van 10.00 tot 13.00 op tel. 0570 540839. Een kopje koffie is er voor u als u even moet wachten. Ook staat er een bus voor een vrijwillige bijdrage.

In Nederland gooien we echt ontzettend veel weg. In een Repair Café krijgen dierbare, kapotte spullen een tweede Ieven.
Bezoekers ervaren de gezelligheid, ze zien dat repareren mogelijk is, en vaak helemaal niet zo moeilijk als ze misschien dachten. Ook dingen waar bijna niets mis mee is, die na een eenvoudige reparatie weer prima bruikbaar zijn. Helaas zit repareren bij veel mensen niet meer in het systeem. Het Repair Café wil daar verandering in brengen. Het Repair Café is ook bedoeld om dorpsbewoners op een nieuwe manier met elkaar in contact te brengen om zo te ontdekken dat er heel veel kennis en praktische vaardigheden in het dorp aanwezig zijn.

Het NaoberLOOkaal is gevestigd aan de

Scheperboersweg 2
7437 RG  Bathmen

Het NaoberLOOkaal staat ter beschikking aan inwoners en organisaties van het buurtschap Loo en omstreken. Voor verhuur kunt u een aanvraagformulier voor een reservering invullen.

 

Reserveren

Bekijk ook onze Facebook pagina

Als bestuurslid, commissielid, vrijwilliger of belangstellende kan je je aanmelden op deze site.

Het NaoberLOOkaal ontvangt subsidie van: