Op dit moment wordt er gewerkt aan de nieuwbouw van het Naoberlookaal. Hierdoor is het niet mogelijk om activiteiten te organiseren in het Naoberlookaal. Vergaderingen kunnen in de Looschool worden gehouden. Reserveren gaat via de exploitatiecommissie. 

In het Naoberlookaal worden verscheidene activiteiten georganiseerd. Onder andere onderstaande activiteiten.

In het nieuwe Naoberlookaal is er gelegenheid om de grote zaal met keuken te reserveren en een vergaderzaal waar ongeveer 10 personen in kunnen.
Beide ruimtes zijn voorzien van apparatuur om een presentatie te kunnen geven. 

Het NaoberLOOkaal wordt al jaren gebruikt als stemlokaal voor gemeentelijke, provinciale, landelijke en europese verkiezingen.

Al vanaf de dag dat het plan er lag om het Naoberlookaal in het oude Krummelhuus te realiseren, is er de wens om ook voor de Loodernaren Samen Eten te organiseren.
Samen Eten wordt elk seizoen georganiseerd door een vast clubje dames die het erg leuk vinden om elke keer weer iets bijzonders op tafel te zetten.
We zijn begonnen in 2014 begonnen en nu dus al 5 jaar draaiende.
In de loop der jaren zijn ons helaas wel een aantal mensen ontvallen, het is dan erg hartverwarmend om te zien dat de partner nog altijd blijft komen.

Elke keer horen we dat het eten lekker was, maar nog belangrijker eigenlijk is dat we horen dat ze het zo fijn vinden om niet alleen te hoeven eten. En buren te spreken die je normaal niet zo vaak ziet.

Het zijn erg gezellige avonden.

Omdat er een paar jaar geleden was aangekondigd door het Openbaar Onderwijs Deventer waar de Looschool onder valt dat de Looschool zou moeten sluiten, zijn er een aantal jongeren uit Loo van de vereniging J.A.L. (Jong Actief Loo), gaan brainstormen over HOE ze de jeugd uit Loo toch een band met elkaar kunnen laten opbouwen mocht de school dicht gaan.
Hieruit is de organisatie Jal-mini’s onstaan.
Gelukkig is er helemaal geen sprake meer van en zal de Looschool open blijven.

Jal mini’s organiseert nu voor de kinderen uit Loo, maar ook voor de nieuwe leerlingen van de Looschool die niet in Loo wonen, een aantal keer per jaar een leuke activiteit.

Vrijdag 1 maart 2019 staat de laatste filmavond van dit seizoen op het programma! Gezellig als je komt!
Opgave via facebook of via This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Het NaoberLOOkaal is gevestigd aan de

Scheperboersweg 2
7437 RG  Bathmen

Het NaoberLOOkaal staat ter beschikking aan inwoners en organisaties van het buurtschap Loo en omstreken. Voor verhuur kunt u een aanvraagformulier voor een reservering invullen.

 

Reserveren

Inschrijfformulieren

 

Vrijwilliger

 

Nieuwsbrief

Bekijk ook onze Facebook pagina

Als bestuurslid, commissielid, vrijwilliger of belangstellende kan je je aanmelden op deze site.

Het NaoberLOOkaal ontvangt subsidie van: